تاريخ عضويت: يکشنبه 10 شهریور 1387, 4:19 pm پست ها : 1 کرده: 0 تشکر دریافت شده: 0 تشکر
|
|
شيخ طوسى در كتاب (الغيبة) از جماعتى ، ايشان از بوزفرى ، او از على بن سنان موصلى ، او از على بن حسين ، او از احمد بن محمد بن خليل ، او از جعفر بن محمد مصرى ، او از عمّ خود حسن بن على ، او از پدرش ، او از جناب امام جعفر صادق (ع) ، او از پدرانش ، ايشان از اميرالمؤمنين روايت كرده ، آن حضرت فرمود كه : رسول خدا در شبى كه وفات نمود ، به من فرمود : يا ابا الحسن ! صحيفه اى و دواتى حاضر كن . پس دوات و صحيفه حاضر كردم . آن حضرت وصيّت خود را فرمود تا اينكه بدين موضوع رسيد كه : يا على ! بعد از من دوازده امام مى باشند و بعد از ايشان دوازده مهدى . پس تو يا على اوّلين دوازده امامى . و حديث را ذكر نمود تا اينكه گفته كه : امامت را امام حسن عسكرى (ع) به پسرش م ح م د كه مستحفظ شريعت و از جمله آل محمّد (ص) است ، تسليم مى كند ، و ايشان دوازده امامند . بعد از آن دوازده مهدى مى باشند . پس وقتى كه قائم (ع) را اجل دريافت ، آنگاه امر را به پسرش كه اوّلين مهديان است مى سپارد ، و براى او سه نام است . يك نامش مانند نام من ، و نام ديگرش نام پدر من است و آنها عبد الله و احمداند ، و نام سوّمين مهدى است و او اوّلين مؤمنان است . توجـــــــه توجـــــــه توجـــــــه : 1 - بنابراين وصيت بعد از 12 امام ، 12 مهدى خواهند آمد . 2 – حضرت مهدى (ع) داراى اولاد مى باشند كه نام اولين آنها احمد است و ايشان وصى و رسول امام مهدى (ع) هستند و بعد از حضرت مهدى (ع) خلافت مى كنند مى باشند . 3 – بنا به وصيت كه ذكر شده ايشان اولين مؤمنان به حضرت مهدى مى باشند و لازم است كه اين اولين مؤمنان قبل از ظهور حضرت (ع) باشند زيرا بعد از ظهور كلمه اولين مؤمنان بى معنا مى باشد . 4 – اين وصيت را شيخ طوسى در كتاب الغيبة ذكر كرده اند و همين وصيت با دست خط اصلى شيخ طوسى در موزه حوزه علميه قم موجود مى باشد .
|
|