apolo.frm.ir

تالار بزرگ آپولو
امروز پنج شنبه 18 شهریور 1389, 9:59 pm

همه زمانها UTC + 4:30 ساعت هستند

ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 14 پست ]  برو به صفحه 1, 2  بعدي
نويسنده پيغام
 موضوع پست: برادران شيعه معناي اين كلام جيست؟
پستارسال شده در: جمعه 20 اردیبهشت 1387, 11:13 pm 
آفلاين
تازه وارد

تاريخ عضويت: جمعه 20 اردیبهشت 1387, 11:06 pm
کرده: 0 تشکر
دریافت شده: 0 تشکر
بسم الله الرحمن الرحيم

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

برادر رضا سايت مباركتان باشد ان شاالله كامي بسوي روشن شدن حق باشد

من سوال داشتم ان شاالله جوابش بكيرم

ال شيخ الشيعة (الكليني) يروي في كتابه: أصول الكافي
أن القرآن لا يكون حجة إلا بقيم: وأن علياً كان قيم القرآن وكانت طاعته مفترضة، وكان الحجة على الناس بعد رسول الله" [أصول الكافي: 1/188]

ويروى عن الأمام علي أنه قال: "هذا كتاب الله الصامت وأنا كتاب الله الناطق" [الحر العاملي/ الفصول المهمة: ص 235

هميشه من مي شنيدم كه علي قران ناطق است وعلي قران روي زمين است

اكه ممكنه از برادران شيعه يك توضيحي در مورد حضرت علي كه قران

ناظق است به ما بدهند

بالا
 مشخصات  

موضوع پست: Re: برادران شيعه معناي اين كلام جيست؟
پستارسال شده در: شنبه 21 اردیبهشت 1387, 2:36 pm 
آفلاين
تازه وارد

بسم الله الرحمن الرحيم

هنوز منتظرم اكه اين حرف درسته معناش به من بدهيد واكر هم علي قران ناطق نيست بكييد تا من

منتظر جواب نباشم

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: شنبه 21 اردیبهشت 1387, 3:00 pm 
آفلاين
تازه وارد

تاريخ عضويت: شنبه 21 اردیبهشت 1387, 12:53 pm
سلام بر دوستان :
عرض ادب خدمت جناب محب آل البیت و خیر مقدم به شما

بنده ابتدا متن کامل روایت فوق را برای دوستان می آورم و سپس کمی توضیح خدمتتان عرض می کنم :

[color=#0040FF]منصور بن حازم گويد: بامام صادق عليه السلام عرض كردم: همانا خدا بزرگوارتر و گرامى‏تر است از اينكه بوسيله مخلوقش شناخته شوند بلكه مخلوق بوسيله خدا شناخته شوند (بوسيله خدا بشناسد) فرمود: درست گفتى، عرضكردم. هر كه بداند پروردگارى دارد سزاوار است كه بداند براى او خرسندى و خشمى است و خرسندى و خشم او جز بوسيله وحى يا پيغمبر فهميده نشود و كسيكه وحى بر خودش نازل نشود بايد كه در طلب پيغمبران باشد و چون ايشان را ملاقات كرد، بداند كه ايشانند حجت خدا و اطاعتشان لازمست من بمردم (اهل سنت) گفتم مگر نمى‏دانيد كه رسولخدا(ص) حجت خدا بود بر خلقش؟ گفتند چرا، گفتم چون او در گذشت حجت خدا كيست؟ گفتند: قرآن، من در قرآن نظر كردم و ديدم سنى و قدرى و حتى زنديقى كه به آن ايمان ندارد به آن استشهاد مى‏كنند تا بر مردان طرف مقابل خود غلبه كنند، پس فهميدم كه قرآن بدون قيم (و سرپرستى كه معنى واقعى آنرا بيان كند) حجت نباشد و آن قيم هر چه نسبت بقرآن بگويد حق است، به آنها گفتم: قيم قرآن كيست؟ گفتند: ابن مسعود قرآن مى‏دانست، عمر مى‏دانست، حذيفة مى‏دانست، گفتم، همه قرآن را؟ گفتند نه، كسى را نديدم كه بگويد شخصى جز على عليه السلام همه قرآن را مى‏دانست، و زمانيكه مطلبى ميان مردمى باشد كه اين گويد: نمى‏دانم، و اين گويد: نمى‏دانم: و اين (على بن ابيطالب) گويد من مى‏دانم (حق با كسى است كه مى‏داند) پس من گواهى دهم كه على عليه السلام قيم قرآن است و اطاعتش واجبست و بعد از پيغمبر حجت خداست بر مردم و آنچه او درباره قرآن گويد حق است. حضرت فرمود: خدا ترا رحمت كند، عرضكردم: على عليه السلام از دنيا نرفت جز آنكه پس از خود حجتى گذاشت چنانكه پيغمبر(ص) گذاشت و حجت بعد از على، حسن بن على است و نسبت بامام حسن عليه السلام گواهى دهم كه از دنيا نرفت تا آنكه براى پس از خود حجتى گذاشت چنانچه پدرش و جدش گذاردند و حجت بعد از حسن، حسين است و اطاعتش واجبست، فرمود خدايت رحمت كند، من سرش را بوسيدم و عرضكردم و گواهى دهم كه امام حسين هم كه از دنيا نرفت تا اينكه على بن حسين را پس از خود بعنوان حجت گذاشت و او اطاعتش واجبست، فرمود: خدايت رحمت كند و سرش را بوسيدم و گفتم گواهى دهم كه على بن حسن از دنيا نرفت تا پس از خود حجتى گذاشت كه او محمدبن على ابو جعفر است و اطاعت او واجب بود. فرمود: خدايت رحمت كند، عرضكردم: سرت را پيش آور تا ببوسم، حضرت خنديد. عرض كردم اصلحك الله مى‏دانم كه پدرت از دنيا نرفت تا اينكه براى پس از خود حجتى گذاشت، چنانكه پدر او گذاشت و خدا را گواه مى‏گيرم كه توئى آن حجت و اطاعت تو لازمست، فرمود: بس است خدايت رحمت كناد. عرضكردم سر ترا پيش آور تا ببوسم، پس سرش بوسيدم، حضرت تبسم نمود و سپس فرمود: هر چه خواهى از من بپرس كه بعد از اين ترا هرگز ناشناس ندانم
، [/color]

معنای روایت به صورت کلی کاملا واضح است . اینکه در میان صحابه هیچکس همانند علی ( علیه السلام ) به قرآن تسلط داشته باشد و از تفسیر آن و شان نزول آیات آن و .... اصلاع داشته باشد ، شکی نیست .

علمای اهل سنت در کتب خود مانند تذکره خواص امه ص 61 و نظم الددر السمطین ص 113 و فرائد السمطین ج1 ص 101 متذکر شده اند که پیامبر اکرم ، از دریای علم الهی خود( به مانند : تسلط بر قرآن و ... ) علی بین ابیطالب ( علیه السلام ) را سیراب کرده اند .

اینکه در احادیث امده که علی بن ابیطالب ، خود را قران ناطق می نامند ، با نگاهی کوتاه بر حدیث ثقلین ، کاملا قابل فهم است .

در حدیث ثقلین ( که حدیثی فراتر از متواتر است در میان شیعه و اهل سنت ) آمده است که : انی تارک فیکم الثقلین کتاب الله و عترتی اهل بیتی ما ان تمسکتم بهما لن تضلوا بعدی ابدا .

می بینیم که در این حدیث اهل بیت پیامبر ( که همان 5 تن و ائمه معصومین هستند ) عِدل و هم پایه قرآن قرار گرفته اند و پیامبر اکرم ( ص) راه رستگاری را بر تمسک به هر دوی آنها قرار داده است .( نه فقط یکی از آنها )

در حدیث ثقلین داریم که فرمودند : ولا تعلموهم فانهم اعلم منکم ( به آنان چیرزی نیاموزید که آنان از همه شما اعلم و داناترین هستند )

لذا بر این پایه فقط اهل بیت هستند که می توانند در مورد همپایه خود که همانا قرآن است ، صحبت کنند و تفسیر و تاویل و ناسخ و منسوخ ، محکم و متاشبه قرآن را برای ما توضیح دهند .

علی علیه السلام در خطبه 147 نهج البلاغه می فرماید :

" لا یخالفون الدین و لا یختلفون فیه ،فهو بینهم شاهد صادق و صامت ناطق "

قطب الدین شیرازی شافعی در کشف الغیوب می گوید :

" راه بي راهنما نميتوان يافت وگفتن آنكه چون كتاب الله وسنة رسول الله در ميان است بمرشد چه حاجتست بآن ما ندركه مريض گويد چون كتب هست كه طبيب نوشته چرا ما بأطباء مراجعت بايد كرد كه اين سخن خطاست براي انكه نه هر كس را فهم كتب طب ميسر است واستنباط از آن ميتواند كرد مراجعت بأهل استنباط بايد كرد كه : ( ولو ردوه إلى الرسول وإلى أولي الأمر منهم لعلمه ا لذين يستنبطونه ) . كتاب حقيقي صدور أهل علمست كه : ( بل هو آيات بينات في صدور الذين أوتوا العلم ) ، نه بطون دفاتر چنانچه أمير المؤمنين عليه السلام فرمود : ( أنا كلام الله الناطق ، وهذا كلام الله الصامت ) "

الغرض ، با تتبع در احادیث و اقوال بزرگان به راحتی می فهمیم که تنها اهل بیت هستند که می توانند قرآن را آنطور که هست برای ما توضیح و تبیین کنند .

و دروایات داریم که مصداق پذیرش کلام اهل بیت نیز قرآن است . زیرا اگر کلامی از آنان به ما رسید که با قرآن مخالفت داشت ، بایستی آن را به دیوار کوبید ( کنایه از رد کردن )

یا علی

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: شنبه 21 اردیبهشت 1387, 3:22 pm 
آفلاين
تازه وارد

بسم الله الرحمن الرحيم

برادرعزيزم جناب عمو ناصر از جواب متشكرم

معنای روایت به صورت کلی کاملا واضح است . اینکه در میان صحابه هیچکس همانند علی ( علیه السلام ) به قرآن تسلط داشته باشد و از تفسیر آن و شان نزول آیات آن و .... اصلاع داشته باشد ، شکی نیست
.

خوب يك زحمتي بكشيد وتفسير وشان نزول ايه اين نظر سيدنا علي رضي الله عنه را به ما بدهيد
{إِلاَّ تَنصُرُوهُ فَقَدْ نَصَرَهُ اللّهُ إِذْ أَخْرَجَهُ الَّذِينَ كَفَرُواْ ثَانِيَ اثْنَيْنِ إِذْ هُمَا فِي الْغَارِ إِذْ يَقُولُ لِصَاحِبِهِ لاَ تَحْزَنْ إِنَّ اللّهَ مَعَنَا فَأَنزَلَ اللّهُ سَكِينَتَهُ عَلَيْهِ وَأَيَّدَهُ بِجُنُودٍ لَّمْ تَرَوْهَا وَجَعَلَ كَلِمَةَ الَّذِينَ كَفَرُواْ السُّفْلَى وَكَلِمَةُ اللّهِ هِيَ الْعُلْيَا وَاللّهُ عَزِيزٌ حَكِيمٌ }التوبة40

متشكرم

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: شنبه 21 اردیبهشت 1387, 5:56 pm 
آفلاين
تازه وارد

سلام بر شما :
جناب محب آل البیت عزیز ، پس شما قبول کردید که علی ( علیه السلام ) در میان صحابه ، مسلط ترین بر صحابه بودند ؟؟

و آیا قبول کردید که برای فهم تفسیر قرآن ، باید به اهل بیت ( علیهم السلام ) مراجعه کرد ؟؟؟

اگر یا این مطالب موافق هستید ، خبر دهید ، تا با هم سری بزنیم به تفاسیر قرآن تا ببینیم اهل بیت نظرشان در مورد این آیه چیست !!!!!

منتظرم

یا علی

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: شنبه 21 اردیبهشت 1387, 8:58 pm 
آفلاين
تازه وارد

بسم الله الرحمن الرحيم

من همان اول هم مشكلي با علم حضرت علي رضي الله عنه نداشتم ومي دونم حضرت علي از عالمان

طراز اول بودند

فقط دوست داشتم تفسيرشان وشان نزولشان نسبت به اين ايه بدانم

متشكرم

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: يکشنبه 22 اردیبهشت 1387, 7:40 pm 
آفلاين
تازه وارد

سلام بر شما :
جناب محب آل البیت عزیز :

بنده در پاسخ به سوال اصلی شما ، اشاره کردم که اهل بیت علیهم السلام ، تنها مفسرین واقعی قرآن هستند .
و از شما پرسیدم که آیا با این کلام من موافق هستید یا خیر ؟؟؟؟ اگر جوابتان مثبت است ، با هم برویم سر تفسیر آیه مورد نظر شما .

در ضمن ، اهل سنت ، ادعا می کنند که قائل به برتری علمی علی ( علیه السلام ) هستند ولی به این حرف عامل نیستند .
آنها بجای رفتن به سراغ علی ( ع ) ، به احادیث امثال ابوهریره و کعب الاحبار و سفیان ثوری و .... عمل می کنند .
و جنابان خلیفه را که معنای ( فاکهه و ابا ) را نمی دانستند بر علی ( علیه السلام ) ترجیح میدهند .

ایرادی ندارد .... شاید شما با انان فرق می کنید ....

در هر صورت ، اگر جوابتان مثبت بود ، سری به تفاسیر اهل بیت در مورد شان نزول آیه فوق ، می زنیم .

یا علی

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: يکشنبه 22 اردیبهشت 1387, 8:14 pm 
آفلاين
تازه وارد

بسم الله الرحمن الرحيم

جناب عموناصر حضرت علي رضي الله عنه سرور ونور جشمان اهل سنت مي باشد ولي اهل سنت از بقيه

صحابه هم روايت مي كنند البته خودتان مي دانيد كه حضرت علي هم روايتهايش در كتابهاي اهل سنت بيشتر

از شيعه مي باشد حالا كاري نداريم

اكر شما مشغول هستيد ادرس سايت يا كتاب بدهيد تا من جستجو كنم

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: دوشنبه 23 اردیبهشت 1387, 11:01 pm 
آفلاين
تازه وارد

بسم الله الرحمن الرحيم

بابا ما تفسير يك ايه وشان نزل خواستيم از حضرت علي

كاري سختي است كه هنوز نياورديد

نكنه تفسيري از معصومين به دست شما نرسيده

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: سه شنبه 24 اردیبهشت 1387, 11:32 pm 
آفلاين
تازه وارد

سلام بر شما :

جناب محب آل البیت عزیز : چقدر عجله دارید .... اندکی صبر برادر ...

همانطور که در تاپیک مخصوص ( ثانی اثنین ) در سایت ..... ، بیان کردید ، مفسرین بر این عقیده اند که آیه فوق درباره جریان غار ثور و همراهی ابی بکر با پیامبر است .

پس شما تفاسیر را دیده اید و قطعا خیلی نا آشنا نیستید .... ( خودمونیم : یکی ندونه ، با این لحن کلام شما ، ملت فکر میکنن که ( نعوذبالله ) شیعه خیلی دست خالیه !!! یه ذره با ما رفیق تر باشید )

سید رضی در الخصائص روایت فوق را ( با رضایت از سند ) نقل می کند :

قال ابن الکوا لامیر المومنین : أين كنت حيث ذكر الله نبيه وأبا بكر ثاني اثنين إذ هما في الغار إذ يقول لصاحبه لا تحزن ان الله معنا فقال أمير المؤمنين عليه السلام ويلك يا ابن الكوا كنت على فراش رسول الله صلى الله عليه وآله وسلم حيث خرج فاقبلوا على يضربوني بما في أيديهم فتنقط جسدي وصار مثل البيض ثم انطلقوا يريدون قتلى فقال وقد طرح علي برده فأقبلت قريش مع كل رجل منهم هراوة فيها شوكها فلم يبصروا رسول الله صلى الله عليه وآله وسلم . بعضهم لا تقتلوه الليلة ولكن أخروه واطلبوه محمدا قال فأوثقوني بالحديد وجعلوني في بيت واستوثقوا مني ومن الباب بقفل فبينا انا كذلك إذا سمعت صوتا من جانب البيت يقول يا علي فسكن الوجع الذي كنت أجده وذهب الورم الذي كان في جسدي ثم سمعت صوتا اخر يقول يا علي فإذا الذي في رجلي قد تقطع ثم سمعت صوتا اخر يقول يا علي فإذا الباب قد تساقط ما عليه وفتح فقمت وخرجت وقد كانوا جاءوا بعجوز كمهاء لا تبصر ولا تنام تحرس الباب فخرجت عليها وهي لا تعقل من النوم.

یا علی

بالا
 مشخصات  

نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 14 پست ]  برو به صفحه 1, 2  بعدي

همه زمانها UTC + 4:30 ساعت هستند

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون کاربران عضو شده و 1 مهمان

شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد