apolo.frm.ir

تالار بزرگ آپولو
امروز پنج شنبه 18 شهریور 1389, 10:43 pm

همه زمانها UTC + 4:30 ساعت هستند

ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 1 پست ] 
نويسنده پيغام
 موضوع پست: آيا ميدانيد بعد از 12 امام ، 12 مهدى خواهند بود ؟
پستارسال شده در: شنبه 23 شهریور 1387, 9:30 pm 
آفلاين

تاريخ عضويت: يکشنبه 10 شهریور 1387, 4:19 pm
کرده: 0 تشکر
دریافت شده: 0 تشکر
شيخ طوسى در كتاب (الغيبة) از جماعتى ، ايشان از بوزفرى ، او از على بن سنان موصلى ، او از على بن حسين ، او از احمد بن محمد بن خليل ، او از جعفر بن محمد مصرى ، او از عمّ خود حسن بن على ، او از پدرش ، او از جناب امام جعفر صادق (ع) ، او از پدرانش ، ايشان از اميرالمؤمنين روايت كرده ، آن حضرت فرمود كه : رسول خدا در شبى كه وفات نمود ، به من فرمود : يا ابا الحسن ! صحيفه اى و دواتى حاضر كن . پس دوات و صحيفه حاضر كردم . آن حضرت وصيّت خود را فرمود تا اينكه بدين موضوع رسيد كه : يا على ! بعد از من دوازده امام مى باشند و بعد از ايشان دوازده مهدى . پس تو يا على اوّلين دوازده امامى .
و حديث را ذكر نمود تا اينكه گفته كه : امامت را امام حسن عسكرى (ع) به پسرش م ح م د كه مستحفظ شريعت و از جمله آل محمّد (ص) است ، تسليم مى كند ، و ايشان دوازده امامند . بعد از آن دوازده مهدى مى باشند . پس وقتى كه قائم (ع) را اجل دريافت ، آنگاه امر را به پسرش كه اوّلين مهديان است مى سپارد ، و براى او سه نام است . يك نامش مانند نام من ، و نام ديگرش نام پدر من است و آنها عبد الله و احمداند ، و نام سوّمين مهدى است و او اوّلين مؤمنان است .
توجـــــــه توجـــــــه توجـــــــه :
1 - بنابراين وصيت بعد از 12 امام ، 12 مهدى خواهند آمد .
2 – حضرت مهدى (ع) داراى اولاد مى باشند كه نام اولين آنها احمد است و ايشان وصى و رسول امام مهدى (ع) هستند و بعد از حضرت مهدى (ع) خلافت مى كنند مى باشند .
3 – بنا به وصيت كه ذكر شده ايشان اولين مؤمنان به حضرت مهدى مى باشند و لازم است كه اين اولين مؤمنان قبل از ظهور حضرت (ع) باشند زيرا بعد از ظهور كلمه اولين مؤمنان بى معنا مى باشد .
4 – اين وصيت را شيخ طوسى در كتاب الغيبة ذكر كرده اند و همين وصيت با دست خط اصلى شيخ طوسى در موزه حوزه علميه قم موجود مى باشد .

بالا
 مشخصات  

نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 1 پست ] 

همه زمانها UTC + 4:30 ساعت هستند

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون کاربران عضو شده و 0 مهمان

شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما نمي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد